Συμφωνία Intracom Telecom με την MTN για Ν. Αφρική, Νιγηρία, Καμερούν και Μπενίν) και άλλες 18 χώρες σε Μ. Ανατολή και Ασία


Την υπογραφή σύμβασης-πλαισίου με την MTN, κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο, που δραστηριοποιείται σε 22 χώρες στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, για την προμήθεια του πολυσημειακού (PtMP) ασύρματου συστήματος WiBAS, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, από την Αθήνα.

Το πλαίσιο της συμφωνίας καλύπτει και τις 22 χώρες που δραστηριοποιείται η ΜΤΝ σε Αφρική και Μέση Ανατολή, ενώ κατά την αρχική φάση η Intracom Telecom θα αναπτύξει το σύστημα WiBAS για την MTN και τις θυγατρικές της στη Νότια Αφρική, τη Νιγηρία, το Καμερούν και το Μπενίν. Tο πρώτο σύστημα θα εγκατασταθεί εντός του 2013 στο δίκτυο της MTN στη Νότια Αφρική.

Η λύση WiBAS της Intracom Telecom δίνει τη δυνατότητα στον όμιλο MTN να μειώσει τις ετήσιες δαπάνες που προκύπτουν από τα τέλη συχνοτήτων, να ελαχιστοποιήσει τα έξοδα για την ενοικίαση χώρου και να ενισχύσει την κάλυψη του δικτύου του προσφέροντας υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες ευρυζωνικές υπηρεσίες στους εταιρικούς συνδρομητές του σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΜΤΝ θα επωφεληθεί από την τεχνολογικά προηγμένη και οικονομικά αποδοτική λύση WiBAS της Intracom Telecom, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο ανάπτυξης και την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού για την αναβάθμιση των ευρυζωνικών δικτύων της.

 «Έχοντας αποκτήσει επαρκή εμπειρία στην πολυσημειακή (PtMP) τεχνολογία, επιλέξαμε την πλατφόρμα WiBAS της Intracom Telecom μετά από ενδελεχή αξιολόγηση και με γνώμονα τα τεχνο-οικονομικά οφέλη που θα προσφέρει στις δραστηριότητές μας. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε», δήλωσε ο Tim Williams, Διευθυντής Προμηθειών της MTN.

Ο Faissal Damaj, Διευθυντής Πωλήσεων της Intracom Telecom για Ευρώπη & Αφρική, ανέφερε πως «σκοπός της συγκεκριμένης συμφωνίας είναι η MTN και οι θυγατρικές της να εισέλθουν σε νέες αγορές και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά και την ανταγωνιστικότητά τους».

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Banner to display

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

No Banner to display

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2020
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Widget

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display