Ιδρύθηκε Ελληνικό Τμήμα του Ελληνο – Σαουδαραβικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου – Τι δήλωσε ο Αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος


 

 

 

 

Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται από επιχειρηματικούς κύκλους – ιδιαίτερα στον αραβικό κόσμο – της ίδρυσης Ελληνικού Τμήματος του Ελληνο-Σαουδαραβικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 6 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

«Η ίδρυση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας θα ενδυναμώσει αποφασιστικά την εμπορική και επενδυτική συνεργασία μεταξύ των χωρών μας», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στα μέλη του ελληνικού τμήματος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας.

 

 

 

 

«Η προώθηση της εξωστρέφειας και της επενδυτικής συνεργασίας», προσέθεσε ο κ. Κατρούγκαλος, «είναι ο πιο σύντομος δρόμος προς την κατεύθυνση της σταθερότητας και της ευμάρειας. Ως Υπουργείο Εξωτερικών, δεσμευόμαστε να παραμείνουμε αρωγοί και να υποστηρίξουμε οργανωμένα και σε στενό συντονισμό τις προσπάθειες του Επιχειρηματικού Συμβουλίου για την εμπέδωση της διμερούς οικονομικής συνεργασίας, αξιοποιώντας κάθε συμπληρωματικότητα και προσφερόμενη ευκαιρία».

 

 

 

 

«Στο Υπουργείο Εξωτερικών», υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Υπουργός, «έχουμε θέσει στο επίκεντρο της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, συνεκτικά προς την πολιτική διπλωματία, την προώθηση της οικονομικής διπλωματίας. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε ταγμένοι στην υποστήριξη και ενίσχυση των ενεργειών που προωθούν το εμπόριο και τις επενδύσεις μεταξύ των εταίρων μας».

 

 

 

 

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κατρούγκαλος ευχαρίστησε τον καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο, για τη συνεργασία  και την προθυμία του να αναλάβει τον συντονισμό της ίδρυσης του ελληνικού τμήματος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Banner to display

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

No Banner to display

Αρχείο Ειδήσεων

Σεπτεμβρίου 2020
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Widget

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display