Ιδρύεται Κυπρο-Αιγυπτιακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος


 

 

 

 

Ο Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Eng. Tarek Kadeel, εξέδωσε υπουργικό διάταγμα που αφορά τη σύσταση επιτροπής, από αιγυπτιακής πλευράς, του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Αιγύπτου, με επικεφαλής τον Eng. Saeed Ahmed, πρόεδρο του «Nile Linen Group», ένα από τους πιο σημαντικούς Αιγύπτιους κατασκευαστές υφασμάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της αιγυπτιακής πρεσβείας στη Λευκωσία.

 

 

 

 

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) σχετικά με το θέμα ο κ. Aly Basha, Οικονομικός και Εμπορικός σύμβουλος, επικεφαλής του Οικονομικού και Εμπορικού Γραφείου της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στη Λευκωσία, η ανακοίνωση σημειώνει ότι η νεοσυσταθείσα επιτροπή του Συνδέσμου, από αιγυπτιακής πλευράς, περιλαμβάνει μέλη που αντιπροσωπεύουν μια ευρεία κλίμακα διάφορων επιχειρηματικών και οικονομικών τομέων, οι οποίοι σίγουρα θα εμπλουτίσουν τον ανενεργό, προς το παρόν, Επιχειρηματικό Σύνδεσμο και θα βοηθήσουν στη διατήρηση και ενίσχυση των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ Αιγύπτου και Κύπρου, οι οποίες σχέσεις αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

 

 

 

Ο κ. Aly Basha εξέφρασε την αισιοδοξία του και χαιρέτισε αυτό το σημαντικό διάταγμα που είναι αποτέλεσμα επίμονων προσπαθειών του γραφείου του.

 

 

 

 

Επιπρόσθετα ανακοίνωσε πως θα αρχίσει συνομιλίες και με τις δύο πλευρές για την πραγματοποίηση της πρώτης κοινής συνάντησης του Συνδέσμου πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, η οποία αναμφίβολα θα ενισχύσει τις αμοιβαίες εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Banner to display

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

No Banner to display

Αρχείο Ειδήσεων

Μαΐου 2020
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Widget

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display

No Banner to display